FOCUS TRAINEN

oog voor verschil

Over mij 

Mijn naam is Pamela van Walbeek.

Met 24 jaar in het onderwijs weet ik als geen ander wat hier kan spelen. Zowel in de rol als ouder ( van inmiddels volwassen kinderen), leerkracht, bouwcoördinator en coach.

De groepsdynamica van een klas heeft mijn interesse altijd getrokken. Wat gebeurt er nou eigenlijk? Wat zit er achter dit gedrag, maar vooral: hoe houd ik de grip hier op? En ik ben ervan overtuigd dat kinderen pas tot leren komen als de sfeer in de klas veilig is.

In 2018 ben ik gedrag coördinator geworden binnen een basisschool en ondertussen heb ik de opleiding "Klassenkracht Specialist" gevolgd en met een diploma afgerond. Voor mij is Klassenkracht veel omvattend en gaat het de diepte in waar vele SOVA trainingen stoppen. Meer informatie kunt u vinden op de site van Klassenkracht. 

Op dit moment ben ik met de volgende begeleidingstrajecten bezig:

* begeleiden van startende leerkrachten

* begeleiden van groepsprocessen binnen de klas ( PO)

* begeleiden van zij-instromers 

* Trajecten via Klassenkracht voor groepen met "gedoe" . Zie voor meer informatie:https://klassenkracht.nl/over-pamela-van-walbeek/Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen met bovenstaande begeleiding? Neem dan contact op via info@focustrainen.nl