FOCUS TRAINEN

oog voor verschil

Over mij 

Mijn naam is Pamela van Walbeek en ik ben sinds 1998 werkzaam in het basisonderwijs, voornamelijk in de bovenbouw. Per 1 augustus 2020 zal ik werkzaam zijn op het VO. Hier ga ik kinderen lesgeven in een kleinere klas met veel aandacht voor structuur, werkhouding en gedrag. 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen van 18 en 20 jaar oud. Sinds 2018 begeleid ik als zelfstandig kindercoach vanuit FOCUS TRAINEN ook kinderen op verschillende gebieden:

  • Kinderen helpen met plannen en organiseren, coaching en leren. ( FOCUS op plannen& organiseren, FOCUS op leren en FOCUS op coaching )
  • Bijles en huiswerkbegeleiding ( FOCUS op leren)
  • Begeleiden van leerkrachten met moeilijke groepen ( FOCUS op de groep) per mei 2021. Ik volg hiervoor op dit moment de opleiding Specialist Klassenkracht
  • Begeleiden van ouders met hulpvragen over de opvoeding ( Focus op coaching) 
  • Begeleiden van ouders voor structuur en regels ( Focus op coaching)
  •  Verzorgen van workshops over gedrag en onderwijs ( Focus op de groep en focus op coaching)

 

Ik begeleid zowel basisschool leerlingen als leerlingen van het VMBO.

 

Door mijn enorme ervaring weet ik hoe ik kinderen enthousiast kan maken voor leren en kan begeleiden in schoolse- en sociale  vaardigheden. Met een stukje humor, consequente aanpak en een berg aan kennis probeer ik het kind weer een stuk vertrouwen in zichzelf en in zijn/haar prestaties te geven. 


Wilt u meer weten over bovenstaande begeleiding? Meer info vindt u op de home pagina.