FOCUS TRAINEN

oog voor verschil


coaching leerkrachten, zij-instromers en bouwcoördinatoren 

Ben jij startende leerkracht en zie je door het bomen het bos niet meer? Merk je dat jouw collega's jou echt wel willen helpen, maar zelf ook hun handen vol hebben aan hun eigen taken? Dan zou ik je kunnen helpen om je in deze pittige fase te begeleiden. Dit kan zowel didactisch als pedagogisch. Dit traject kunnen we volledig op maat met jouw school afstemmen.

Ben je bouwcoördinator geworden, maar wil je graag wat hulp om deze taak/functie vorm te geven? Om de balans te krijgen tussen wat jij doet en wat jouw bouw zelf doet? Hoe je overzicht houdt? Hoe jouw rol verandert tussen jou en jouw collega's uit jouw bouw? Met in totaal 7 jaar ervaring als bouwcoördinator kan ik jou verder helpen!

Ben je zij-instromer in het basisonderwijs? Wat zal er een hoop op jou afkomen in dit prachtige, maar ook zo veelzijdige vak. Samen met de studie en misschien ook nog een gezin is dit een behoorlijke uitdaging. Ik zou jou graag stap voor stap meenemen in klassenmanagement, groepsdynamiek en didactiek. Op jouw hulpvragen toegespitst.


Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via info@focustrainen.nl of 06-83795616